четвъртък, 5 септември 2013 г.

Ревю на Acer ноутбука Aspire E1-571G

В случай, че желаете мощен лаптоп на добра цена, то тази статия е точно за вас, тъй като съдържа едно страхотно предложение - ноутбукът Aspire E1-571G. Надяваме се това продуктово ревю да ви заинтересова и дори може да ви подтикне да се запитате "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?". Ако дори след края на статията се колебаете защо и дали трябва да изберем Ейсър, може да прочетете повече ревюта на Acer лаптопи тук.

А сега нека се съсредоточим. Става дума за един отличен продукт на небезизвестната компания Acer, а именно Aspire E1-571G, който може да откриете в търговската мрежа.

ревю на лаптопа Aspire E1-571G


Визуално лаптопа не изглежда да блести с нещо особено, но повярвайте, че понякога външният вид лъже. Само като отбележим, че под обвивката на тази наглед скромна машина се крие двуядрен интелски процесор Core i3, петстотин гигабайта твърд диск и видео карта NVIDIA GeForce GT 620M с един гигабайт памет, пак можем да помислим по повод качествата на въпросния компютър.

Дизайнът на лаптопа е семпъл и без излишни помпозности. Ноутбукът не изглежда нито елитен нито пък простоват и евтин. По скоро практичен и удобен мобилен компютър, за всеки потребител, който има нужда от сигурен, бърз и преносим помощник.

Aspire E1-571G - поглед отблизо


Клавиатурата е стилна и лесна за работа като се допълва от изключително удобния тъчпад. Ако обаче си мислите, че това е всичко жестоко се лъжете. Acer Aspire E1-571G притежава устойчив на отпечатъци корпус и е изключително труден за замърсяване. Ето защо имате възможността да хапвате пуканки по време на сърфиране в интернет, но все пак не прекалявайте.

Едно от блестящите изпълнения в модела е 15.6-инчов дисплей с HD резолюция 1366 х 768, който ще ви предостави невероятна картина, на която може да се наслаждавате буквално с часове. Докато тествахме компютъра бяхме изключително доволни именно от този негов компонент. Благодарение на външната видео карта GeForce GT 620M нещата стават още по-впечатляващи и това неименуемо ще зарадва както феновете на игрите, така и архитектите, дизайнерите и феновете на графичните програми.

Дойде време да споменем за шест клетъчната батерия, издържаща цели четири часа и половина. За тази цена едва ли ще намерите нещо по-добро на пазара, така че замислете се дали и защо трябва да купим notebook Ейсър.

Мобилната машина разполага с мрежови адаптер и три USB порта 2.0.

Вероятно обаче основният ви въпрос е дали този Acer Aspire става за по-тежки приложения и игри. Отговорът ни е категорично ДА и вие ще усетите това веднага щом седнете и поработите малко на него. Инсталирайте си новата версия на Call of Duty или Crysis 3 и подложете лаптопа на тест. Ще забележите, че резултатът е очарователен поради мощността, за която писахме на горните редове. Това важи с пълна сила и за програми като Photoshop, Corew Draw, 3D Studio MAX и т.н.

Може би най-добра представа за лаптопа, ще придобиете от видеото тук:

Сигурни сме, че малцина лаптопи на тази цена, могат да ви дадат толкова много колкото този модел.

Потърсете продукта в българските магазини за електроника и компютри като www.notebook.bg и вземете един наистина стойностен мобилен помощник. Прочетете още информация и коментари за Acer Aspire E1-571G в официалния уебсайт на Acer, където ще видите и всичко ново от едноименната компания. Ако пък се колебаете, защо трябва да купите Ейсър notebook, прочетете още за тях в Интернет. Ще се радваме ако сме били полезни и очаквайте още новини и анонси в най-скоро време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар