петък, 30 август 2013 г.

Закъсняло ревю на Lenovo E325 ThinkPad Edge

Lenovo ThinkPad Edge E325 е лаптопа, който ще стане най-добрия ви личен и служебен приятел.
Щом се нуждаете от преносим компютър, който да ползвате за удоволствие и за работа, има един който със сигурност ще задоволи очакванията ви, дори може да ви изненада приятно. Това е Lenovo E325 ThinkPad Edge.

Само трябва да споменем няколко неща и ви гарантирам, че не са много лаптопите на пазара, които съчетават в себе си толкова много технологични иноваци, екстри и дизайнерски решения. Достатъчно е да знаете, че той притежава уникален кристален LED HD WXGA дисплей от 13.3" инча (33.78 cm) с резолюция от 1366x768 пиксела, с които ще "влезете" навсякъде, където пожелаете. Дизайна на лаптопа е изискан, ръбовете са остри и създават усащане за бизнес визия. Това е подплатено и от материалите и облика, създаващ усещане за скъп и елегантен продукт.

Лаптопа се предлага в два цвята на горния капак, като според вашия вкус и претенции може да избирате между стандартния тъмно сив и червен. Естествено ако имате по-различни виждания за дизайна на лаптопа, може да го облепите с фолио по-ваш вкус.

За да ви улесни в работата и никога да не закъснявате, Lenovo ThinkPad Edge E325 е въоръжен за добро или зло с двуядрен процесор AMD Dual Core с характеристики 1.65 GHz, 1MB L2 Cachе, който спестява енергия и гарантира по-дълго използване на мобилния компютър на батерия.

Освен всичко това, той притежава и 4GB DDR3 1333 MHz RAM памет - с една дума, няма да имате проблеми, като забиване, бавно зареждане и т.н., а всички игри, мултимедия, браузване и офис дейности ще стават бързо и ефикасно, както без съмнение ви е необходимо в работата и дома.

Lenovo ThinkPad Edge E325 е снабден с бърз и висококачествен твърд диск SATA 320GB с бързина на въртене 7200 об./мин., което го отличава от доста негови събратими. За съжаление отново ще отбележим, че доста от производителите спестяват тази информация на бъдещите си клиенти и продават ужким нови лаптопи и ултрабуци но с вградени твърди дискове, въртящи се на 5400 об./мин. Но Lenovo не е марка, която прави компромиси и е оборудвала своя ThinkPad Edge E325 с достатъчно бърз диск. Както се досещате, това ви спестява притеснението, от забавянето на вашия проект или липсата на място при свалянето на нови файлове, заради които трябва да изтриете старите, а едва ли искате. С този лаптоп, проблеми от такъв вид ще ви избягват сами.

За да виждате кристално ясни изображения, ThinkPad Edge E325 е снабден с уникалната за времето си видео карта ATI Radeon HD 6320 със споделена памет до 512 МВ на утвърдилата се на пазара от доста време насам марка ATI Radeon.

На видеото тук може да видите ThinkPad Edge E325 отблизо и да се насладите на всичките му достойнства.



Нека да кажем няколко думи и за портове за пренос HDMI и VGA, благодарение на които сами можете да създадете картина във всяка мултимедия, ако ви се налага да презентирате някакъв проект или за каквото и да било. Естествено като наследник на IBM и тук ще получите така ценния trackpoint, както е специфичната за всички техни модели удобна клавиатура. Липсва малката клавиатурка в дясно с цифровия блок или така наречения "остров", но не смятам, че това е проблем.

Lenovo ThinkPad Edge E325 притежава и VGA камера, която ще ви потрябва неизбежно и ще ви служи неизменно добре, ако не сте в едно населено място с вашите близки или работодателя ви. Също така, този преносим компютър съдържа безплатно инсталирана операционна система DOS /която идея си нямам за какво ще ползвате?/. Но все пак по-добър вариант е DOS, отколкото Vista. ThinkPad Edge E325 има вграден четец на различни видове карти 4 в 1. Всичко това е за ваше удобство, за да качвате и сваляте всякаква информация спокойно, от каквито и да е носители. И на последно място, но не по важност лаптопа има 3 USB порта версия 2.0.

Повече вижте тук. Видеото е рекламно, но доста показателно за стила и качеството на изработка:


И въпреки че го споменаваме на последно място, но едно от големите достойнстватова, е че всичкото това технологично бижу се събира едва в 1600 гр. за максимално улеснение при пренасянето му от едно място на друго.

Няма коментари:

Публикуване на коментар