петък, 22 април 2016 г.

Търсим най-добрия лаптоп втора ръка в Интерсервиз-20

Избягайте от мрачния офис и се насладете на прекрасния ден, без да изоставяте работните си задължения. Разгледайте предлаганите от Интерсервиз-20 обновени бизнес лаптопи втора употреба, но на цени в пъти по-ниски от нови. Голямото разнообразие от компактни лаптопи с 12, 13 и 14 инчова матрица, както и работни станции с 15 или 17 инчови дисплеи от клас Workstation.

Всички лаптопи втора ръка са преминали необходимия технически преглед, който ви гарантира сигурна работа и надежден помощник във вашите бизнес дейности. Допълнителния капацитет на батериите осигурява часове пълноценна работа на открито без зареждане. Интерсервиз-20 предоставя писмена гаранция за техническото състояние на предлаганата техника, доставка в цялата страна и възможност за тест и консултация в шоурума на фирмата.

Допълнително по програмата на Microsoft registered refurbisher, може да се сдобиете с лицензиран Windows 7 или Офис пакет. Цените са повече от достъпни за всеки потребител, както и юридическо лице.

Вижте цените:
Windows 7 Home Premium – 75 лв. с вкл. ДДС
Windows 7 Pro – 110 лв. с вкл. ДДС
Office 2013 Home and Business – 450 лв. с вкл. ДДС


Щом веднъж сте закупили лаптоп или компютър втора употреба с лицензиран софтуер, вие може необезпокоявано да работите от дома си или офиса.

Топ предложенията за тази седмица, които може да откриете в Интерсервиз-20.

Компактният, но мощен Lenovo ThinkPad X201 само за 290 лева с ДДС. Лаптопът се отличава с наистина впечатляващи характеристики за този бюджет. Със своя 12,1 инчов дисплей и тегло от само 1,34 кг, машината е подходяща за бизнесмени в движение, разчитащи на мощен хардуер. ThinkPad X201 е екипиран с процесор Intel Core i5-540M с честота 2.53 Ghz, 4GB DDR3 и 250GB Serial ATA.

Бюджетният Lenovo ThinkPad T400, разполагащ с цели 4 GB RAM на цена само 220 лева с ДДС. Този класически лаптоп, покрива всички офис изисквания благодарение на мощния процесор Intel Core2Duo P8400 на 2.26 Ghz и 4GB DDR3, а за съхранение на файловете си ще разчитате на твърди диск 160GB Serial ATA.

И перлата в короната от продукти на Интерсервиз-20 е Lenovo ThinkPad X1 Carbon - ултрабук втора употреба с извънземни характеристики и в чудесно състояние. Машината е изключително компактна и лека, като това не й пречи да бъде производителна и надеждна за офис дейности и по-сериозни натоварвания. ThinkPad X1 Carbon създава усещане за елитен продукт с чудесен дизайн. Размерът на матрицата е 14.0-inch HD+ с идеална за работа резолюция 1600×900 пиксела. За производителността на ултрабукът се грижи процесор от Интел - Intel Core i5-3427U на 1.8 Ghz който при нужда от изчислителна мощ се овърклоква до 2.8 Ghz. Машината има цели 8GB DDR3/1333Mhz а за съхранение на данните се грижи бързо SSD устройство с големина 128 GB. Батерията на този ултрабук втора ръка е в чудесно състояние и ще ви позволи поне 2 часа автономна работа на открито.

Посетете нашия сайт и изберете най-добрия компютър или лаптоп втора употреба, както и употребявани монитори и принтери. http://www.is20-bg.com/